Välkommen till min sida!

Här kan du följa mig och min elitsatsning mot den absoluta toppen i längdskidåkning.

måndag 14 november 2011

Kanon start!

Topp tio placeringen avklarad och premiären gick som planerat! Det blev en 8e plats i Bruksvallarna. Känslan i kroppen var riktigt bra i ca fyra varv tills jag gick mig en gnutta stum dom två sista varven. Det är ett tecken som säger att formen är på väg, kanske kommer den redan nästa helg. Något jag verkligen hoppas nu när det är officiellt att jag är uttagen till Norska Sjusjoen för årets första världscup. Vi kommer att stanna och träna här i Bruksvallarna tills på torsdag för vidare resa till Norge.

8 kommentarer:

 1. grattis calle. Blir dyrt det här, måste ju till Norge och heja fram dig i spåret hälsar två stolta föräldrar och lillebror. Vi kanske syns efter spåret i sjusjön...... Kramar fr mamma o pappa i Sågmyra

  SvaraRadera
 2. Grattis till en fantastisg prestation! Följde dig på tv, jättespännande

  Mvh Johannes och resten av familjen Brännström

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt, och framför allt - grattis till fjärdeplatsen igår!!! Vi är stolta här hemma i "grannbyn", Leksand :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till gårdagens prestation samt tredjeplatsen i stafetten idag. Det är svårt att knäcka kungen av skidor, Petter Northug.

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till det fina resultatet i Sjusjoen - och tack för att du andas hopp om en ljus framtid i svensk längdåkning! Kämpa på!

  /Go gubbe från Göteborg

  SvaraRadera
 6. Nu måste du börja blogga oftare Calle, ska du vara med i världseliten får du räkna med att vi skidtokiga runt om i Sverige vill följa dig närmare och läsa om dina tankar och vad du har för dig, priset för att bli berömd, hehe :)) lycka till i fortsättningen.

  //Lena

  SvaraRadera
 7. Lycka till resten av helgen i Kuusamo. Det är bara att bita i och fortsätta. Vi sitter med spänning framför TVn. Hälsningar Fam Olsson i Prosgårdarna.

  SvaraRadera
 8. Grattis till alla framgångar och lycka till i framtiden. Jag skulle vilka tipsa om denna okända men otroligt viktiga sak för hälsan, www.schc.se

  SvaraRadera