Välkommen till min sida!

Här kan du följa mig och min elitsatsning mot den absoluta toppen i längdskidåkning.

tisdag 1 februari 2011

Dålig flyt..

Hej!

Jag är som vanligt dålig på att uppdatera. Jag ska ju försöka skriva så mycket som möjligt om mitt liv och skidåkningen i bloggen. Men nu har jag haft otur med sjukdomar och mycket annat krångel under säsongen, och då har jag inte orkat prioritera bloggen. Men nu ska jag i alla fall se till att börja skriva lite igen.

Jag har idag kommit hem från U23 VM som gick i Estland i år. U23 VM blev tyvärr ett rejält bottennapp för min del. Torsdagens 15km fristil gick väldigt segt då jag precis kom tillbaka efter sjukdom. Lördagens sprint blev jag diskad. Men som tur är har jag en GRYM flickvän som jag kunde glädja mig åt när det inte ville sig för mig. Jennie blev nämligen trea på sprinten och räddade dagen. Då kan vi snacka om nöjd pojkvän!:) På måndagen var det dax för persuit och inget stämde under loppets gång. Var inte riktigt mitt mästerskap helt enkelt..
Hur som helst så är det nya tag den här veckan med SM i Sundsvall på schemat. Det ska bli roligt att se vart man står sig mot dem bästa i Sverige och jag ska försöka uppdatera hur det går varje dag. Jag avstår team sprinten imorgon för att inte bli sliten efter veckan som varit.

SM Schemat!

Onsdag: Team Sprint K
Torsdag: Persuit 30km
Lördag: Sprint F
Söndag: 15km K

2 kommentarer:

  1. Sprinten i drammen idag var intressant, kommentatorerna undrade var du höll hus, att inte fylla upp kvoten på.WC sprinten fastän du tagit SM-silver. Den det är synd om är Teodor Petersson som blev uttagen på gamla meriter, vad har han åstadkommit i år..........Kör hårt i Finland så kanske du får åka i Falun, eller......ska man köra över en ung talang igen.

    SvaraRadera